Vandskade

Ved vandskade i din/jeres leglighed gøres følgende

 

 

 

 

  1. Regel         GÅ ALTID I PANIK

 

Ved vandskade er det næsten altid umuligt at bevarer roen så panik vil altid opstå, derfor vil vi prøve at vejlede dig/jer så regel nr. 1 ikke kommer i anvendelse.

 

Skaden kan stoppes.
Find ud af om i har mulighed for at stoppe skaden, er dette tilfældet bedes i kontakte jeres underbo(er) for at finde ud af om skade har berørt jeres disse, og i hvilket omfang

I skal i alle tilfælde kontakte viceværten så vil han komme forbi og forklare hvorledes i skal forholde jer.

Er du/i selv skyld i at skaderne er opstået pga. manglende vedligeholdelse/skødesløshed skal i være opmærksom på at hvis huset forsikring kommer i brug er der en selvrisiko på 7.000 kr. som automatisk vil blive trukket på jeres fællesudgifter.

Det er jeres pligt som ejer og hvis i har en lejer er i som ejer stadig forpligtig til at vedligeholde din/jeres ejendom.

Dette gælder i alle tilfælde for de installationer som er fysiks er tilgængelige det være sig i stue, køkken eller badeværelse, i sidste tilfælde skal man som ejer være opmærksom på, at hvis badeværelset ikke er blevet renoveret siden huset blev bygget (1974) dvs. at der ikke er blevet lavet nyt gulv med vådrums membran så vil vandet ramme underboen hvis der plaskes i overmåde på dette.

Forstået på den måde, er badeværelset ikke blevet renoveret siden 1974 er der ikke vådrumsmembran i dit gulv. Har du købt en lejlighed med renoveret badeværelse er der sandsynligvis blevet lavet gulv med vådrumssikring, men det må du få oplyst hos sælger for at være sikker.

 

Kan ikke Stoppe skaden.

Har i ikke mulighed for at stoppe skaden skal viceværten kontaktes hurtigst muligt så der kan blive lukket for vandet så skaden kan begrænses, dette kan eventuelt skyldes skjulte rør som vi har i ejendommen for brugsvand og varme.

I skal vær opmærksomme på at eventuelle skader på jeres lejlighed først kan ses efter et par dage grundet at fugten står og afdamper og at der her kan opstå skimmel på materialer af natur, det her gælder især for de beboere som bor under skadevolder.

Her vil det være godt hvis i via jeres mobil tager billeder af de skader der er opstået således at det kan dokumenteres, under alle omstændigheder skal i ikke begynde at reparer på jeres lejlighed før bestyrelsen har været inden over.

 

Ved Vandskade fra din overbo(ers) lejlighed(er) gøres følgende.

I tilfælde at der kommer vand ned fra din overbo(er) skal du selvfølgelig prøve at få fat i vedkommende, men under alle omstændigheder skal du have fat i viceværten først, så der kan blive lukket for vandet, da du ikke kan være sikker på at skaden er sket lige over dig.

Når der er blevet lukket for vandet skal du altid prøve at begrænse skaden i din lejlighed, det er faktisk et krav fra forsikringsselskaberne, således at du minimere de opståede skader hos dig/jer.

Så det er frem med alle håndklæder, baljer og hvad i ellers har mulighed for at bruge til at tørre op med.

Efter et par dage vil i sandsynligvis kunne se at fugten fra vandet begynder at ”ødelægge” jeres lejlighed, forstået på den måde at der vil opstå fugtskader på f.eks. tapet og gulve og der kan opstå en ”duft” af våd kælder.

Som tidligere beskrevet tag billeder på jeres mobil og få fat i bestyrelsen så de kan bedømme om det er huset forsikring der skal bruges eller om det er noget vi dækker internt i Top House.

Kontakt

Kontakt bestyrelsen

Benyt formularen til at sende en mail til bestyrelsen. Formularen bør ikke bruges til henvendelser af hastende karakter, da der kan gå op til en måned før bestyrelsen er samlet og kan svare.

Bestyrelsen kan kontaktes på:
Bestyrelsen@top-house.dk 

Viceværten i Top-House

Tomas Pelt
Mobil: 5150 5475
vicevaert@top-house.dk 
fra kl. 8-16
Kontortid i kælderen.
torsdage fra kl. 18-19.

 

Felter med * skal udfyldes.

Anna Kristensen
Formand

Peter Johannes Bang
Næstformand

Kirsten Eithz
Bestyrelsesmedlem

Ib Skaale Christoffersen
Bestyrelsesmedlem

Peter Kolby
Bestyrelsesmedlem